http://stenwig.com

Mina Elise, Linn Elisabeth, Magne & Marielle

Velkommen til

07.01.05

En STOR dag for oss! Linn har bestått både skriftlig og muntlig avsluttende eksamen på medisinstudiet i Oslo!!! Nå er det turnus neste ….. Hvor hun skal ha tjeneste får vi vite i midten av februar. Vi krysser fingrene.

31.01.05

Magne er tilbake på jobb igjen etter 29 ukers pappaperm. Slå den du!

17.02.05

Linn har fått tildelt turnusplass ved Molde sykehus. I frykt for Flekkefjord eller Lærdal så jubler vi for Molde!!

01.08.05

Vi overtar sykehusleilighet 201 på Kongsberg. Etter intens gulvskrubb med stålull og kraftvask etterfulgt av boning, føler vi oss sikre på at vi vil stortrives her.

06.08.05

Linn Elisabeth & Magne er endelig gift !! Etter nitid planlegging, fikk vi et strålende bryllup i Smeltehytta på Kongsberg. Takk til alle som kom og gjorde det til en flott dag for oss :-)

15.08.05

Linn Elisabeth begynner i jobben som turnuslege på Kongsberg. Samtidig begynner lille Mina Elise i barnehagen 100 meter unna

20.04.06

Røros!! Det blir bosted fra 15/8-06 til 15/2-07. Linn skal jobbe turnus i allmentjeneste i Os kommune, men vi vil altså bo på Røros. Mina har fått barnehageplass og Magne kommer til  å fly opp og ned for å ha annenhver uke i Oslo og på Røros.

20.11.06

Hurra! Da har Magne fått seg jobb på Kongsberg, og dermed flytter vi til Kongsberg alle sammen etter at Linn er ferdig med turnus på Røros i begynnelsen av februar. Firmaet heter Systec (www.systec.no) og leverer it-relaterte tjenester til næringslivet. Magne vil være senior systemkonsulent der.

Vi kommer til å leie et sted å bo på Kongsberg frem til vi får bygget hus. Arkitekt Marit Fåsetbru har lovet oss et utkast til hus før jul, og vi er veldig spente :-)

07.02.07

Siste arbeidsdag på Røros!! Nå bærer det rett til leid leilighet på Kongsberg. Magne begynner på Systec 19.februar og Linn Elisabeth har første vakt på legevakten på Kongsberg samme dag. Nå er det Kongsberg for alle penga!

09.10.07

I dag begynte AS Terje Sollid med grunnarbeidene på tomta vår. Det er masse stein som skal sprenges og fraktes vekk for å lage plass til huset. Vi gleder oss veldig til at alt står ferdigi mai/juni 2008

04.04.08

Marielle ble født på Kongsberg Sykehus. Ei flott lita jente. Mamma og Pappa er veldig stolte!

07.07.08

Vi flytter inn i nytt hus!!!!  Fantastisk fint har det blitt og vi gleder oss til å komme skikkelig i orden